Logo Loading

RINKINYS ”VIRTUVĖS ŠEFAMS”

Kaip gardžiai kvepia namai, kai kasnors su malonumu sukasi virtuvėje, džiugi nuotaika, kvapų įvairovė… Visa tai gali sukurti įdomus patiekalo receptas, nuotaikingas virtuvės šefas, bei patys nuostabiausi, kokybiški prieskoniai…

Šiame rinkinyje rasi:
5 vnt. Kokybiškų ir išskirtinių prieskonių rinkinį, kuriuos be vargo pritaikysi savo gaminamų patiekalų gausybėje.
TAILANDO KARIS – „Tailando kariu“ tinka gardinti žuvies, mėsos, paukštienos, daržovių patiekalus, troškinius, ryžius, gaminti padažus.
CEILONO CINAMONAS – aukščiausios kokybės, pasižymintis saldžiu kvapu ir aštriu, pikantišku skoniu. Jis plačiai naudojamas konditerijoje, pudingų, kremų, desertų ir karšto vyno gamybai. Taip pat cinamono dedama į padažus, mėsos patiekalus, troškinius, paukštienos gaminius, konservus bei sriubas.
TZATZIKI – YPATINGAI TINKANTYS PADAŽŲ RUOŠIMUI PRIESKONIAI. Paprasčiausio česnakinio padažo paruošimas:
Sumaišykite apie 5 g prieskonių mišinio „Tzatziki“ su 250 g varškės ir leiskite šiek tiek pastovėti. Toks padažas nepamainomas prie bulvinių patiekalų.
MOZZARELLA TOMATO – Šiais prieskoniais gardinkite pomidorus su mozzarella sūriu, pomidorų salotas ar makaronų padažus, berkite į daržovių troškinius ar kepant picą, įtrinkite prieskoniais varškės sūrį ar berkite ant itališkos duonelės ir kepkite brusketą. Jei kepate naminę duoną, „Mozzarella Tomato“ tiks ir čia. Įberkite į duonos tešlą prieskonių ir mėgausitės pikantiška duonele su pomidorais.
PRIMA VERA – Rafinuoto skonio vegetariški prieskoniai su žolelėmis „Prima Vera”, dvelkia pavasariška gaiva ir lengvumu. Maišydami šias žoleles su alyvuogių aliejumi, užpilkite ant makaronų, salotų ar daržovių patiekalų, berkite šio mišinio į sriubas, žuvies ar ryžių patiekalus, gardinkite padažus ar picą, apibarstykite iškeptas bulves arba skaninkite šaltibarščius.
TALPA:? g. Gamintojas Chai Chai, Vokietija